in

Не си губи парите и времето с “The Army of Dead”, брато! Истинска боза

Изгледахме прехваления The Army of Dead – историята за зомбитата в Лас Вегас. Положението е много шум за нищо. Не можем да повярваме, че тази блудкава и пресечена боза, докарваща разстройство, има оценка 7.5 в IMDB. Явно там някой има възможност да манипулира зрителския вот. Абсурдно е този жалък филм да има оценка повече от 3.0.

Веднага ти казваме защо.

Първо, заснето е повечето от ръка и то с камера, правеща много голямо боке, отзад е размазано. Само че не е яко, тъпо е. На нас би ни била интересна средата Лас Вегас, пълна със зомбита. Е, можеш да я видиш само и единствено като компютърен ефект. А ефектите са твърде много, направо ни се повръща от тях.

Второ, самата история е куца. Не разбрахме какво е важното на тоя сейф, щом не са парите. А за 2 часа и половина би трябвало да разбереш всичко. Драматичните сцени с Батиста също са неразбираеми. Няма дълбочина на образа, все едно го е писал ученик в 5.клас.

Трето, самият Батиста е като Дуейн Джонсън от АлиЕкспрес. Як е и толкова… Слаб актьорски състав, нищо готино, нищо впечатляващо.

Четвърто, все ни е тая дали някой ше каже – тоя филм струва толкова и толкова милиони, тия са тръгнали да го хейтят. Този филм е глупав, не става, не си губи парите и времето, пак ти казваме.

Зомбитата са смешни.

Батиста е нелеп заедно с другите актьори.

Изобщо гола вОда.

Казахме ли ти да не го гледаш?

Май да…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Любимото ни: Жени с униформи и без (СНИМКИ)

Имаме игра с награди за финала в Шампионската лига