in

PES актуализира съставите за Евро 2020 едва за елиминационната фаза

Ако си фен на видео игрите и футбола, то със сигурност вече те обзема еуфорията около предстоящото Евро 2020, брато. Ние сме точно така, а добрата новина е, че през 2020-а решихме да сменим малко атмосферата и се пречупихме да си купим PES 21. Сега имаме допълнение към играта, включващо Европейското първенство.

Това си остава единственият шанс да видиш България на голям форум, а Яската Петров трезвен. Лошата новина е, че от KONAMI няма да сколасат да обновят съставите до старта на турнира. Вместо това геймърите ще са принудени да играят с последните извикани от селекционерите.

Причината е, че японците нямат необходимото време, за да реагират, което не говори добре за тях. Компанията успя да пусне 6.0 ъпдейт, включващ новите екипи на Италия, Германия и Испания,  пипнати са Антоан Гризман, Кристиано Роналдо и Чаглар Союнчю, както и да добави специална екипировка за съдиите. Новият ъпдейт обаче ще е наличен едва в края на юни, съобщи Eurogamer.net и именно тогава ще бъдат налични актуалните 26 футболиста за всеки отбор. Ако си нетърпелив и искаш това да се случи по-рано, може да използваш ръчния редактор на играта, но пък си е пипкаво.

Кефи ли те?

СНИМКИ: Навлиза нова мода дънки! Махай ни от приятели, ако ще ги носиш

Две силни мемета за Цецките! Дано нема обидени