in ,

3 песни, които ще скъсаме от слушане лятото – плейлистът на Брато

Няма БГ рап с оскубани вежди. Няма БГ рап, който да е чалга. Няма и чалга, нито сръбско. Подготвяме якия плейлист за лято 2021, в което сметаме да живеем, мамка му! Време ни е да избухваме!

Черпим те с 3 нашия открития, дето сме сигурни, че веднага ще вкараш и в твоя плейлист, мръснико. Тук сме да помогнем, знаеш.

Първата песен е леко изнервяща. Вдига, вдига кръвното най-вече. Само като си представим цялото племенно село как играе в такт и друса плитки. Лудницата, брато. За некъв аналгин пее тоя дерящ се пръч, но ни кефи. Пробвай на второ слушане, ако не става веднага.

Втората песен пръска. Баш от ония леко дийп хаус парчета с женски вокал. Хваща те тоя глас за главата и те носи в друга реалност. Вече си на друга планета, носиш се не като материя, а ако идея, като дух, като душа без тяло. И виждаш целия шибан свят от всичките му страни. Понеже си над нещата, винаги си бил. Жестоко яко е.

Накрая не можем да подминем и рапа. НЯМА БЪЛГАРСКИ, ДИШАЙ! Това е онова момче Pop Smoke, който беше гръмнат вкъщи от някакви боклуци. Един голям талант с брутален глас трябва вече само да се миксира. Но по всичко изглежда, че синът му и жена му са в клипа, май са те, не знаем. Бийтът цепи мрака, нищо, че онова редко същество КУАВО е там, не мом ги дишаме тия МИГОС. Обаче слушай Pop Smoke, жесток рап с онова звучене от едно време, макар и модерните ЙЕ ЙЕ бийтове.

Кефи ли те?

Ема Стоун е Круела в нов филм на “Дисни”

Еминем пусна яка песен по повод 13 години без зависимост към наркотиците