in

Машинист на влак-стрела остави управлението при 150 км/час, коремът го свил

Всяко истинско брато има поне една велика история, свързана със стомашно неразположение. Няма да разказваме (засега) нашите, но ще ти предоставим такава от Япония. Там машинист на влак-стрела оставил управлението на композицията в ръцете на кондуктора, за да посети по спешност тоалетната, съобщава Франс прес.

Постъпката на жп служителя бе близо до това да остане незабелязана, ако не бе закъснението с една минута от графика си. Подобно провинение води незабавно до разследване в азиатската страна, известна със своята педантична точност дори, когато става въпрос за разписание на влакове, нещо непознато у нас в БДЖ-то.

Водачът на японския Шинкансен признал, че е напуснал за кратко мотрисата, след като почувствал смущения в стомаха. Той предал управлението в ръцете на кондуктора, докато отиде да се облекчи. Влакът със 160 пътници се движел в този момент със 150 километра в час. Водачът отсъствал само 3 минути, което породило и крайното закъснение в графика. Това накарало началниците да проверят случая.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Бен от “Приятели” вече е истинска звезда, има 35 млн. последователи

Ема Стоун е Круела в нов филм на “Дисни”