in

Снимат трета и финална част на филма 300?

Филмът 300 може да се сдобие с трето и последно продължение, брато. За това призна лично Зак Снайдър – режисьор на известния фентъзи екшън, придобил широка популярност в света на киното. Снайдър даде интервю за американско подкаст предаване The Playlist, където коментира и последната му идея, която в крайна сметка е придобила метаморфоза.

“По време на пандемията имах сделка с Warner Bros. и написах това, което по същество ще бъде последната глава в „300“, ,разказа Снайдер. „Но когато седнах да го напиша, всъщност се получи различен филм. Писах за Александър Велики и то просто се превърна във филм за връзката между Хефестион и него. Оказа се любовна история. Така че наистина не се вписва като трети филм.”

Въпросната му идея обаче е отхвърлена от Warner Brothers. Засега не е ясно дали все пак Зак ще се реши да направи и трета част, но критиците припомнят, че “300: Възхдодът на една империя” нямаше успеха на първия филм от 2006 година. Причина за това бе и фактът, че лентата не бе режисирана от него, а от Ноам Муро.

Кефи ли те?

Един различен Гуардиола – пеещ и с пура в ръка (ВИДЕО)

Правилата вече не важат във “Вечна чистка”