in

“Приятели” отново на екран на 27 май, трейлърът е тук (ВИДЕО)

Светът на киното е на път да бъде разтърсен, брато. Не, Маколи Кълкин не се завръща в “Сам вкъщи”, но точно това ще сторият любимите ни “Приятели”. На 27 май ще бъде излъчен дългоочакваният епизод на телевизионния сериал. Има и лоша новина – в него ще участват знаменитости като Джъстин Бийбър и Лейди Гага, съобщиха световните агенции като се позоваха на стрийминг платформата “Ейч Би у Макс” (НВО Мах).

Епизодът е заснет по-рано тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията за шестимата приятели нюйоркчани, изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Льоблан и Матю Пери.

От НВО Мах съобщиха, че над 15 прочути гости ще участват в епизода, сред които бивши членове на екипа като Том Селек и Маги Уилър. Ще участват също бившият британски футболист Дейвид Бекъм, актьорът от “Игра на тронове” Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай.Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън.

Кефи ли те?

Поздрав с песента, която ще ти оправи деня, не е BALENCIAGA KUCHEK (ВИДЕО)

5 яки мемета от Инстаграма на Брато