in

Манчестър Юнайтед и Ливърпул! Как ги виждаме?

Днес има голям мач в Англия, брато. То слаб почти няма, но тоя ше е топ. Днес играят Ман Ю и Ливърпул. Имаме видение за срещата, чети по-надолу.

За домакините няма да играе Марсиал, който е контузен. Другите тичащи момчета са на линия. За “мърсисайдци” няма да играят Гомес, Матип, Ориги, Хендерсън, ван Дайк, Жан Клод Ван Дам. Окей, окей, последният не го броим така или иначе.

Домакините имат 4 победи и 1 равен с Лийдс от последните 4 мача. Обърнаха Рома за едно полувреме и ги биха като маче у дирек. При равния мач пък направиха 16 голови положения. Изобщо Юнайтед са в добра серия, втори в класирането и изглеждат надъхани да запазят тази позиция. Няма как да станат първи с кръговете до края и тва, че Ман Сити са с 13 точки напред. Просто “гражданите” ще трябва да падат нон-стоп, а тва е фантастика.
Ливърпул са 6-ти, зона УЕФА. Направо да идват да играят в нашето първенство, ако им е трудно в Англия. Клоп ни е много любим треньор, щото надъхва и прави шампион който и отбор да хване. Междудругото да пробва със Славия, ако е толкова отворен. Както и да е, важното за нашето видение е, че Ливърпул имат 3 равни, 1 победа и 1 загуба в последните 5. Не е срамно да паднеш от Реал Мадрид, но се вижда, че този сезон са го отписали. Нема нищо! Догодина повече!
Смятаме, че ще има победа за “червените дяволи”, които отпред си имат Кавани, Рашфорд и още неколко рошави момчета с големи сърца.
Дано стане як мач!
Христос воскресе! Нашите залози – не.

Кефи ли те?

СНИМКИ: Искаме да се возим в най-луксозния влак на света

ВИДЕО: Отвратителна контузия в UFC, от която ще ти стане лошо (+18)