in

Боби Михайлов се връща в БФС! Нека на власт се върнат Дани Кирилов и Тодор Живков

Брато, избухнахме като разклатено шампанско, когато разбрахме, че Боби Михайлов, този колос в дегустацията… на футбол, се връща на власт. Той оттегля оставката си, ти представяш ли си? Старото се връща, килимът не е изтупан, всичко е точно, ще потече футбол отвсякъде.

Покрай това ни се прииска още хора да се върнат на власт. За да е всичко по старому, няма смисъл от нови лица, няма смисъл от промяна, свежи идеи и нови хоризонти. Дай да претоплим манджата, щото толкова можем.

Дани Кирилов

Най-успешният министър на правосъдието. Най-успешният юрист в политиката! Гуруто на компютрите, лидерът на законите, законотворецът изпълнител, който не спира да твори нормативни актове. Нема такъв. Макар и да му викат, че е Барни Ръбъл, Данката Кирилов се извисява с публичните си изяви, макар и не на ръст. Той е добродушен, но се прави на зъл. Той е зъл, но май се прави на добродушен. Иди го разбери, бе! Според нас точно такъв крехък човек е нужен на нашата правосъдна система. Човек податлив на влияние и мнение. На чуждото мнение, пък било то и на шефа.

Краси Балъков

Верно е балък. Само той се оказа, че е подал оставка по съвест през 2019 година в БФС, когато беше треньор на умопомрачителните ни национали по футбол. Останалите ги оттеглят една по една, наш Краси – дава. Излиза, че освен Боби, начело на България трябва да се върне и Краси Балъков. Що не? А? Що не? След него с нищо резултатите на “лъвовете” не бяха по-добри, даже напротив – продължихме да копаем дънцето. А и не е ли редно, когато всичко се запазва както преди, Балъка отново да си е треньор? Не се заяждаме, просто търсим логиката?

Марешки

Идеален. Двамата с Валерката Симеонов вече ни липсват, нема кой да направи палачинка, нема кой да се отметне от думите си вчера, просто нема кой да излезне и да каже лоша дума за хората. А това липсва в нашата политика. Все пак идват избори и по всичко изглежда, че аптекарско-телевизионните отношения ще имат втори шанс. Тоя път ще е на живот и смърт. Тоя път ще раздава туби бензин на центъра на Варна и безплатни лекарства даже и на умрелите. Очакваме всичко от тандема. Очакваме да ни управляват такива заслужили герои с присъди на втора инстанция! Евала, евала!

Тодор Живков

Ще кажеш, че изгрубяваме! И ще бъдеш прав, брато! Но не е ли грубо Бобката Михайлов да се връща на власт в БФС? Тва не е ли грубо? Тва е като да четеш отдавнашен вестник, посветен на извънземните – нито е актуален, нито е реален, нито трее му верваш. Ето защо искаме да предложим да се върне на власт и Тодор Живков. Ние не сме живели по онова време и ни е все тая за комунизма, обаче щом изваждаме нафталина от гардероба, нека да извадим абсолютно всички скапани туби и да ръсим всичко живо! България на три-четири морета, България напред с истинските лидери, които си имат изтупан мокет.

Кефи ли те?

Даваме билети за концерт, чаши за бира и фланелка под формата на игра

Въпросите, на които Epic Bath Guy обеща да отговори, но не го направи