in

Изпит по курмуване завърши с полицейска акция и ухапан мъж

Шофьорските изпити не са това, което бяха, брато. Как сме се потили едно време, не е за разправяне. Изтискваха ни финансово и с допълнителни часове, нищо, че бяхме при семеен приятел. Карай, но в Австрия нещата са далеч по-сериозни. Там, изпит бе прекратен от полицията, след като инструкторите откриха сериозна измама при една от курсистките. Школа за обучение на водачи в Инсбрук потърси съдействие от властите, след като 40-годишна жена била заподозряна заради странното си поведение по време на писмения изпит. Това разбираме от съобщение на говорител на местната полиция.

Жената се била подготвила за теста с оборудване от блутут слушалка и камера, пришита към дрехите й. След като била разкрита, по време на разпита й от полицията, в школата пристигнал съпругът й, който поискал жена му да си тръгне веднага. В разразилия се спор съпругът захапал рамото на собственика на школата.

На съпрузите са предявени обвинения – на курсистката по подозрение, че се опитала да фалшифицира резултатите от изпита, а на съпруга й – за физическо нападение. Двамата обаче не са задържани.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Франческа Пичинини спира със забивките (СНИМКИ)

Макгрегър купи бара, в който удари дядо и му забрани достъпа