in

Идва краят на НОЩ, кой да ги смени на екран?

Едни легендарни момчета си отиват, брато. С първия ден на 45-то Народно събрание стана ясно, че е дошъл краят на НОЩ. Националният оперативен щаб за борба с КОВИД свива цирка. Брифингите засега остават, но това е само началото, много скоро и те могат да изчезнат. А телевизиите отсега трябва да знаят какво да правят. Тук сме, за да дадем идеи. Това е твърде много ефирно време.

Имотни обяви с Цветан Цветанов

Предлагаме това ефирно време да се даде на Цветан Цветанов. Верно, не влезе в политиката, но това означава, че има 4 години за уплатнение. Може да чете обяви за имоти – продажби и отдаване под наем. Там му е силата. Ще дава и съвети как хората да действат най-рационално, за да спестяват пари от брокерите. Има хляб в тази рубрика. Цветанов може да си го брои и като обществено полезен труд.

Предаване на Божинката

Завалията играе все по-малко. В “Левски” сякаш не го оценяват, но Валери се доказа като футболист с бъдеще в журналистиката. По време на пандемията направи серия от лайфове в социалните мрежи. Най-интересен бе разговорът му с Камбураааакис. Перфектен, феноменален, но е факт, че Божигол засенчи редица спортни журналисти. Знае как да предразполага гостите, може да се пробва този вариант.

Рап битки между политици

Така и така ефирното време бе отделено за хора, близки до политиката, най-добре е същите да останат на екран, но вече в друго аплоа. Предлагаме рап битки между политици и без това новият парламент е твърде пъстър и цветен. Нека се редят един друг с компромати, но в рими.

Предаване за дома с Вели

Вели Георгиева е българската Мия Халифа, брато. Известна е с това, че винаги може да те изненада с това къде е скрила отвертката. Предлагаме да й се даде предаване за дома, в което тя ще ремонтира апартаменти и къщи, за да учи хората как сами да се справят в такива ситуации. Освен отвертки, ще крие по тялото си още къртач, гедоре, водна помпа и какво ли още не.

Сериал с познатите лица

А защо не брифингите плавно да преминат към български сериал. Предлагаме настоящите участници начело с Кантарджиев да останат. Сюжетът не е ясен, но ще има елемент на комедия, ясно е. В днешно време излъчват твърде много турски сериали и твърде малко български. А от нашето по-хубаво няма, казва баба.

Кефи ли те?

Мегапродукцията „Бързи и яростни 9“ форсира в кината през юни

СНИМКИ: Яки автомобили, които ще искаш да подкараш, брато