in

Даваме прогнози за Ел Класико, Сюпер Лиг и Висшата лига с общ коефициент 22

Нов уикенд, брато, и нови шансове за увеличим или намалим финансиите си. Оптимисти сме, но и леко лакоми. Търсим високи ставки, защото там е истината, поне според нас. Следващите ни 3 прогнози събират общ коефициент от 22.785.

“Реал” – “Барселона”

Третият срещу вторият, като ремито ще е равно на самоубийство, брато. “Атлетико” води в класирането и ще се надява именно на реми. Двата отбора обаче ще се опитат да победят. Чакаме голове, но предимно корнери. Защо ли? Защото в последните 5 от 6 мача на “Реал” и последните 8 от 9 на “Барселона” са изпълнявани над 10 ъглови удари. Мъка…

Прогноза: над 9 корнера
Коефициент: 2.10

“Анкарагюджю” – “Генчлербирлиги”

За следващата прогноза отскачаме до братска Турция. Що братска? Щото други сериали нема по телевизията, питай баба си. Там в първенството всеки може да бие всеки, както са и хората у Враца. Мачът между двата отбора, които се затрудняваме да артикулираме, е дербито на дъното. Двата отбора се борят да останат в тяхната “А” група, така че ще е кърваво. Първо, предричаме картони, но предричаме и равен мач. Двата отбора са допуснали по 50-тина гола, домакините са вкарали 8 повече, ма тва не е гарант за победа. Ето защо казваме равен. Пишем хикс. Едно на едно, две на две, бой и размисъл за прекратяване на мача.

Коефициент: 3.50
Прогноза: Х

“Ливърпул” – “Астън Вила”

“Червените” нямат успех у дома в 8 поредни домакинства, брато. Допълнителен стимул може да им бъде фактът, че срещу тях се изправя отборът, нанесъл им онова болезнено 7:2 през октомври. Тимът на Юрген Клоп е обезкървен и вече е ясно, че няма да защити титлата на Англия, но пък борбата за топ 4 остава. Търсим както високи коефициенти, така и елемент на реваншизъм, а тук определено се очаква да има такъв.

Прогноза: гол/гол и победа за “Ливърпул”
Коефициент: 3.1

Кефи ли те?

ЕКСКЛУЗИВНО! Видео от боя между Марсо от Murda Boyz и Големия AMG

ВИДЕО: Рап песен с участието на Бойко Борисов