in ,

Ибрахимович дебютира като актьор в новия филм за приключенията на Астерикс и Обеликс

Нападателят на “Милан” Златан Ибрахимович ще дебютира като актьор в новия филм за приключенията на Астеикс и Обеликс, брато.

Съобщенията, че шведът ще изпълни роля в “Астерикс и Обеликс: Пътят на коприната”, бяха потвърдени от публикация на страницата му в Instagram. Ибрахимович е публикувал снимка, придружена от текста “Антивирус”, посочвайки името на персонажа си, без да разкрива повече подробности.

Тридесет и девет годишният Златан Ибрахимович през март се появи на фестивала в Сан Ремо, където изпълни дует с треньора на “Болоня” Синиша Михайлович и заяви, че иска да се пробва на актьорското поприще.

Режисьор на филма “Астерикс и Обеликс: Пътят на коприната”, който трябва да излезе на екран през 2022 г., е Гийом Кане.

Подобно на Ибрахимович други звезди също са публикували в Инстаграм бъдещите си роли, независимо дали те са базирани върху комиксите на Юдерзо и Госини, или са на нови герои.

Във филма Гийом Кане ще се превъплъти в образа на Астерикс. Като верния му приятел Обеликс зрителите ще видят Жил Льолуш. Пиер Ришар е оповестил, че ще играе Панорамикс. В ролята на Клеопатра, която преди изпълняваше Моника Белучи, ще се изяви Марион Котияр. Венсан Касел ще играе Цезар.

Кефи ли те?

Лоши новини за състоянието на DMX

ВИДЕО: Ще се довериш ли на 13-годишна да те татуира?