in ,

Модата на Клуни и Роналдо: Защо Цецките харесват мъже без косми?

Преди няколко години любимецът на всички Цецки – актьорът Джордж Клуни подтикна милиони мъже в САЩ да си направят лазерна епилация след като в телевизионно предаване се пошегува, че е правил тази процедура на бикини зоната си, брато. Не бий хикса, прочети до края.

Според компанията за статистически проучвания „Allied Market Research“ пазарът на естетични услуги за мъже ще реализира оборот от над 166 млн. долара до 2022 година. Освен това, от 2000 година насам интересът на мъжете към лазерна епилация е нараснал с цели 46%.

Оказва се, брато, че мъжете харчат с 13% повече пари от жените за лазерна епилация. Няма майтап! А и честно да си признаем, ние не сме привържениците на епилацията, малко не я разбираме тая мода, но защото сме си аналогови пичове в дигитален свят. Не ни се вижда уместно да си махаме космите по краката и ръцете, например, но разбираме братоците, които премахват окосмяването от наистина проблемни зони. Кристиано Роналдо и почти всички големи спортисти сред мъжете, обаче, не мислят като нас. И гледай как им върви с Цецките!

Направихме си кратко проучване след други познати братоци и се оказва се, че най-честите причини мъжете да прибягват до тази услуга са:

1. Цецка, която харесва обезкосмени мъже. Почти няма женска, която иска да прокарва пъсти по къдрави косми по тялото, брато. Никак не било гот! Допитахме се до един вагон Цецки, които казват, че няма нищо по-секси от мъж с брада и нищо по-неприятно от мъж с много космат гръб. За интимната зона изобщо не искаме и да пишем. Ако не се бръснеш там, бий хикса, вече даваме.

2. Да не се срамуват на плажа, като авер, който беше рунтав на агне за едно море. Изкара го с тениска под чедъра, защото така и не поиска да си махне бруталното окосмяване.

3. Да не се появят врастнали косми както при бръснене. Много гадно, брато! Космите направо си живеят собствен живот и още по-гадното е, че си личи.

4. Татуировка – е няма как да се татиураш ако си обрасал, а е страшна занимавка да се бръснеш всеки път за да не изглежда татуса нелепо, нали?

5. Подмишниците като превенция срещу потенето лятото. Там е задължително, както в междукрачието, брато!

6. Ген – много приятели имат космат ген и са като герои от „Планетата на маймуните“. Един от тях даже е започнал да оплешивява, но по тялото е като кинг-конг. Гадно много!

7. Фитнесът – да си видял космато Брато голо до кръста във фитнеса? Няма ми! Всичко е гладко, като бебешко дупе.

10. Защото така – ако си харесваш космите, направо си пусни и едно кече. Ако го направиш, ще си единственият, който ще си те харесва, освен майка ти, нали…

Но все пак, ако и ти обмисляш крачка към епилацията, препоръчваме ти „Derma-Act“. Сега все още е перфектният сезон за епилация, а и имаш достатъчно време до лятото, когато да изненадаш загорелите Цецки с гладък гръб и без косми в носа. „Derma-Act“ имат няколко уреда за епилация и поддържат постоянно най-ниските цени в София. Не си от столицата? Споко, има рейсове.

Кефи ли те?

Снимат “Creed 3”, но без Сталоун

ВИДЕО: Когато не си обезопасиш товара