in

Спипаха 50 кг. брандирана кока с “CR7”

Кристиано Роналдо отново е водеща новина в световните издания, брато. Този път португалецът не е забил поредния си рекорд. Дори не е играл. Неговото име бе открито на пакетите на 50 кг. кокаин в нюйоркския квартал Ямайка, Куинс. Те са били собственост на двама мъже, които в момента лежат на топло. В дома им са намерени още 200 хил. долара и зареден пистолет, съобщава авторитетният New York Post. Статията ни я прати нашият читател Бареков.

Властите в страната се питат каква е причината името на футболиста на “Ювентус” да бъде на пакетите с наркотика? Дали са искали двамата да направят голям удар, подобно на задната ножица на нападателя в Торино преди 3 години, когато още бе собственост на “Реал” (Мадрид)? Или просто са негови големи привърженици…

Или това е единственият играч, когото знаят, но са целяли да заблудят полицаите? Историята мълчи засега. Факт е обаче, че името на Роналдо сега стои до думи като “кокаин” и “арест”. Няма значение, но неговите привърженици сега са зад решетките, а възможността за пускане под гаранция е оценена съответно на $150 хил. и $250 хил. долара.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Миа Халифа навива Цецки да се ваксинират (СНИМКИ)

ВИДЕО: Когато перфектната снимка едва не струва живота ти