in

О, да! Ето каква е печелившата тактика на България срещу Северна Ирландия

Два мача с Швейцария и Италия = две загуби за футболните ни национали. На моменти забравяха да играят, на моменти се сещаха, че за разходките по терена ше вземат по некоя и друга хилка отгоре. Сега обаче сме гости на Северна Ирландия. Мачът е довечера от 10 без 15. Трябва да вземем точки, защото ако не вземем, повече нема и да ги гледаме.

Даваме идеи как да стане това.

Операция “Респект”

Северна Ирландия са ботуши, брато. Ритат като каубои с чизми. И все пак в нашите очи те са фаворити. Всеки е фаворит срещу България. Имаме обаче шанс да ги бием, но за целта ни трябва помощта на УЕФА. Трябва да сменим една голяма част от състава, а на терена да излязат Гошо Петков, Орлин Старокин, братя Миневи, Боби Галчев, Даниел Гаджев, Влади Гаджев, Николай Бодуров. Това са добри футболисти и кофти хора. Не ти е окей да се срещаш с тях на терена – топката е само една, а краката ти стават на пихтия, ако се опиташ да им я вземеш. Целта е да вкараме гол, после е лесно – Гошо Петков знае какво да прави. Ако обаче ирландците налитат като оси, то защитата е на ход – операция “Респект”. Имаме шанс, но само с тези момчета. Требва си ритане през кръста.

Да им занесем ракия

В Северна Ирландия се пие, докато има пиене. Там са почитатели на уискито и бърбъна. БърбънЯ у Враца, баце. Ако немаш промил у кръвта, нема как да играеш мач. Затова да ги напием с гроздова резачка и да им скрием шибаната топка. Може и без мезе. Лошото е, че и нашите са къркачи, така правим по нашите географски ширини, и са малко скръндзи, не дават от дедовата ракия. Все пак е идея, ако искаме поне точка. МакГайвър, МайКълън, МакНеЗнамСиКой ще вържат ските.

Да им обещаем и да не им занесем ракия

Тва също важи. Така ще ги ядосаме и ще бъдат разконцентрирани. Влиза Спас Делев или друг по-нисък, макар че такъв просто нямаме, и ги оперира малко над върха на тревата, там в ниското, в долното пространство.

Виртуално

Друг вариант да ги бием е вариантът на ФИФА. Пускаме плейстейшъна и ги почваме дистанционно, от разстояние. Модерно е онлайн обучението, модерно е да сме дигитални, електронно управление, джойстици, интернет и отстрани 2 бири за разкош. Така без пот и само с движение на пръстите на ръцете можем да вземем точки от Северна Ирландия. Лошото е, ако и те са добри на ФИФА-та, тогава може да ни изненадат, но не верваме.

Ники Михайлов

За да победиш, трябва да имаш повече вкарани голове и по-малко допуснати. Ники Михайлов може да се погрижи за второто. Виждаме от една тъпа реклама, че има вече военна подготовка, не е мъж, ако не е сто кила, не е мъж, ако нема корем, важното е, че вдига гума от трактор и не се притеснява да си показва пъпа. Щом е разкрепостен толкова, не би трябвало да се спира пред каквато и да е трудност да спасява топки към вратата. Ясен Петров не го е викал, може би го чака да си присади коса, да заприлича на баща си, може би не го харесва, може би Ники е за други спортове. Твърде много колебания за разлика от колебанието на Михайлов – син: нощен живот с ядене и пиене или режими с диети и професионален футбол. Човекът е избрал първото, да е жив и здрав, важното е да не ти пука, брато.

Кефи ли те?

Нетрадиционната тренировка на новия шампион в леката атлетика на 60 м (ВИДЕО)

Христо Стоичков е №1 в престижна класация за топ играч на Барселона! Гласувай тук