in

Времето се променя, част от Шотландия остава под вода до 2050 година

Ново проучване, публикувано от Climate Central, прогнозира сериозни климатични промени, брато. Не искаме да те плашим, но със сигурност е нещо, което е добре да знаеш. Според публикацията, области на Шотландия, включително Сейнт Андрюс Линкс, могат да бъдат под водата до 2050 г. Прогнозите се основават на факта, че има повишени наводнения и морското равнище се покачва.

А въпросната Climate Central е организация, която изучава изменението на климата и неговото въздействие върху обществото. От там публикуваха информация, че разширяването на река Клайд ще засегне големи райони на запад от Глазгоу, където играят “Селтик” и “Рейнджърс”.

Хората, стоящи зад думите си, споделят интерактивна карта, но обясняват, че те „включват голямо количество от данни, което предполага за известни неточности“. С други думи това са прогнози, но трябва да бъдат взети под внимание. Освен това е повече от ясно, че щом важи за Шотландия, важи и за други части на света. Просто там са решили да го напишат.

Стигнало се е до там, че дори управителният орган на голфа в Обединеното кралство е бил осведомен за тези прогнози още през 2018 г., когато е публикувано подобно проучване на климатичната коалиция.

Кефи ли те?

Филипинец цяла година не забелязал забит нож в гърдите му, прости на болницата

Игуаин пее “Деспасито”, но май не става за “Капките” (ВИДЕО)