Защо мислим, че можем да праснем Швейцария довечера?

Защо мислим, че можем да праснем Швейцария довечера?

Довечера нашият национален отбор по футбол, който не спряхме да хейтим в последно време, ама и с причина!, излиза в мач от световните квалификации с Швейцария. Това ще стане на стадион „Васил Левски“ в 18:30 ч., мислим, че ще го дават по БНТ.

Пишем този материал, за да ти кажем, да ти отворим очите, че може и да праснем швейцарците с 1-2 гола. Що не? Що не, бе?

Първо, мислим, че ще ни подценят. Ние можем да бием само женския отбор на Гибралтар по хокей на лед, така сметаме и ние, но довечера ще имаме некъв луд късмет. Треньор е Ясен Петров, върви обновяване на футболисти и персонал. Яската е готин пич, има брада, одъртя и той. В Китай е Бог, тук некои го чуват за пръв път. Човекът ще измисли добра стратегия. Твърде очаквано е да играем на контраатаки. Може би да изнесем играта в центъра. Може би да я изнесем на жълтите павета. Мислим си, че ще има много картони и много нарушения. Нашите треа мислят като шахматисти.

Второ, мислим, че националите ни ще играят освободено, защото никой не очаква нищо от тях. Букмейкърите дават коефициент 8 за нашите, демек сме гОла вОда и кал по гърба. Истината е, че швейцарците имат 3-4 звезди, другото са посредствени ръгачи. Боли ни фара за швейцарците, само им виж имената и си прави сметка ква нация е тва.

Трето, играчите имаха нужда от такъв треньор. Стига с некви лудогорски пилета, дето разни гелове им редят състава. Айде стига вече! Ясен Петров е обран, балансиран, знае къде се намира, знае как се прави, може да ги надъха, но и да ги свали на земята. Треньорът не е всичко, обаче е може би половината отбор. Имаме млади момчета, които ще искат да се доказват, имаме стари момчета, които ще искат да покажат, че не са за кофата. Швейцарците са сила, но ше им счупим крачката.

Успех на нашите! Започват начисто квалификациите, вярваме, че не можем винаги да падаме. Все един ден ще изгрее слънце и на нашата улица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)