in ,

Как да прогоним депресията по време на поредния локдаун

Поредният локдаун е в действие, брато. Затворено е всичко, навън времето е “прекрасно”, не ни остават много опции за забавление. Имаш си Brato.bg, не е малко. Именно тук ще се опитаме да те избавим от скуката. Сега ти даваме идеи, с които да запълниш следващите поне 10 дни. Най-лесно е да се оплакваме и да пуфкаме колко е скучно. По-добрият вариант е да си измислиш начин как да си правиш кефа.

Филми от 90-те

Най-добрите, брато. Кеф ти Мел Гибсън, кеф ти Ван Дам, Сталоун или Робин Уилямс – някои от най-емблематичните филми в киното са именно от 90-те. Ние започнахме със “Смъртоносно оръжие”, но смятаме да го караме наред с “Матрицата”, “Криминале”, “Глутница кучета” и още, и още. Ти сам трябва да решиш какво ти се гледа – криминални, комедии или такива за мафията. Има от всичко.

Още култура

Няма значение дали кино, музика или литература, брато. Имаш Замунда и Читанка, Рафтър Дата БГ замина, но има Ю Тюб.  Свали си готин филм, отвори някоя книга или слушаи музика.Даваме ти жокер със сайта филмисуб.

Ретро игри

Свали си някоя компютърна игра от твоето детство. Бихме ти препоръчали Tzar, Revolt или Need for Speed: Porsche Unleashed. Ние редуваме тези три, когато ни е писнало от всичко и си е голям кеф. Сещаме се за старите времена – Левски-ЦСКА беше свиреп мач, Prodigy беше на мода, а Цецка пускаше и на другото място. Сега ни дава само отзад.

Осинови си куче/котка

Вземи си животно, брато. Може да е от улицита, а може и от приют. Ще те развесели. Доказано домашните любимци спомагат срещу депресия и лошо настроение. Е, ще ти се отвори малко работа, но пък кефът си заслужава. Освен това ще направиш добро. Гарантираш си да имаш поне един читав приятел, който нито ще ти иска пари на заем, нито ще се отмята от уговорките.

Влез в най-лудите фейсбук групи

Група на Гуситата, Няма смисъл, брато общество – все групи във Фейсбук, в които ще откриеш куп забавни снимки и чатове, от които ще се задавиш с бира. В нашата група има яки Цецки, но признаваме, че сме максимално стриктни, защото чичо Марк следи нещата и адски много се дразни, когато другите се забавляват. В подобни групи можеш да намериш съмишленици, приятели, а защо не и ново гадже?

Пиши й

Няма да спрем да го повтаряме – пиши на момичето, което харесваш. Няма по-удачен момент от този. Със сигурност и на нея й е скучно, депресирано или самотно. Може би досега не те е оценявала, но в настаналите кофти времена хората гледат с други очи. Дори й да не се получи, поне ще знаеш, че си опитал. През годината много пъти сме се убеждавали в силата на първата крачка.

Кефи ли те?

Три забавни мемета от инстаграм профила на Brato.bg

Двуседмичната диета на космонавтите от НАСА