in

Играем три мача с 10 коефициент, с парите отиваме на нелегални партита

Пак сме тук, брато. Имаме три прогнози в джоба с общ коефициент 10 и малко. Ако спечелим, парите няма какво да ги правим, защото всичко е затворено. Затова ще се пуснем на някое нелегално парти. Шегуваме се, стари сме вече за такива неща, но нали трябва да се правим на интересни.

“Берое” – ЦСКА-София

По традиция “Берое” спъва от грандовете само “Левски”, но когато е домакин нещата изглеждат малко по-различни. Последният мач в Става Загоа завърши 2:1 за домакините, но в последствие ЦСКА-София записа две победи и реми срещу “Берое” с голова разлика от двубоите 8:1. Камбуракис обаче гони голов рекорд и ще играем на попадения.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.90

Левски – Славия

И двата отбора са еднакво слаби този сезон, има много малко проблясъци и изобщо много малко футбол. Ето защо виждаме едно скучно реми в тази среща. Настроение и дискотеки няма, а това влияе на нашите талантливи футболисти. Да нямаш къде да си изхарчиш заплатата – ето това е драматично.

Прогноза: Х
Коефициент: 3.60

Рома – Наполи

Два отбора с една и съща цел, брато – да влязат в топ 4. На един от тях със сигурност няма да му се получи, тъй като интересът към първите 4 места е сериозен. “Вълците” са единственият италиански отбор, оцелял в Европа, но това може да им изиграе лоша шега в края на сезона. Предният кръг паднаха от “Парма” и сега ще търсят реванш срещу пряк съперник. “Наполи” от своя страна удари “Милан” и е все по-близо до място в Шампионската лига. И двата тима играят офанзивен футбол, имат добри играчи и логиката показва, че трябва да очакваме голове.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.53

Кефи ли те?

Големия дисна Марсо от Мърда Бойс в рап песен (ВИДЕО)

Нелеп, но победен гол в Серия А (ВИДЕО)