in

Диетата на братото, което свали 70 кг, след като разбра, че може да умре

Пишем тази статия, брато, с ясното съзнание, че можем да мотивираме някого да влезе отново във форма. Настаналите кофти времена и поредният локдаун ни подтикват най-вече към ядене, при това на вредна храна. Самите ние се усещаме, но мозъкът ни иска нещо забранено. Ок, но това крие своите рискове.

Именно лакомства за вкъщи тласнаха млад мъж от Великобритания към сигурна смърт. Мартин Брайтън, на 32 години, се хвана в ръце и отслабна със 70 кг, след като лекар го предупреди, че се е запътил към гроба. Буквално! Кантарът на Марти тръгнал рязко нагоре, когато починала майка му. Той започнал да се успокоява с ядене – предимно храна за вкъщи, чипс, шоколад и понички, и бързо достигнал 171 кг. Логично това довело до ниско самочувствие отчуждаване.

Решението да промени начина си на живот взел,  когато лекарят му казал, че състоянието му е преддиабетно и е застрашен от сърдечносъдово заболяване. Мартин променил хранителните си навици и сега дори разкрива менюто си – на закуска се хранил с овесени ядки, на обяд салата с пиле или тапас, а за вечеря стек със зеленчуци.

Освен това, в процеса на промяната, той срещнал своята половинка и сега двамата са сгодени. Една жена е способна да те извади от блатото, но и да те вкара в него, брато, имай го предвид.

Сега той е консултант по диетично хранене. Загърбил е старият си начин на живот и вече разговаря свободно с хората, без да се притеснява, че го съдят по външния му вид.

“Повечето от клиентите ми са жени, които се борят с килограмите. Тайната се състои в това да открием кое е добро за всяка от тях, да ги мотивирам и подкрепям”, категоричен е младият мъж и е сигурен, че партньорът в отслабването трябва да бъде и твой приятел.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Лекар: Чака ни сексуална разюзданост и разврат след пандемията

Жребият за Шампионска лига и Лига Европа