in

Папи Ханс пред Brato.bg: Жена и възбуждащ татус са несъвместими

С Папи Ханс се запознаваме случайно, брато. И двамата сме във фоайето на Derma-Act. Ние ще премахваме татус. Дълга и срамна история, но добре, че има клиника с модерна апаратура, за да ни спаси от тая работа. 

Заговаряме Папи в момент, когато остава по къс ръкав и виждаме, че и той има рисунки по тялото и то май не са от кана. Гледали сме негови клипове, но тогава се фиксираме на жените и техните дупета, признаваме. Решаваме се да го заговорим, докато чакаме нашия ред да дойде.

– Папи, как си? Направи ли още някой друг татус по време на пандемията, за да убиеш скуката?
– Как ме хванахте. На косъм бях през локдауна да се нашаря отново. В един момент си казах – абе, тия неща дето ги мислиш, не са дълбока символика, а май просто убиваш време. И реших да потрая, докато дойде добра идея.

– На колко години направи първата си татуировка и добре обмислена ли бе тази стъпка?
– На 18 и далеч не.

– Може ли грозният татус да се сравнява с бившето гадже? И двете очевидно са били лоши решения…
– По визия, бившата ми е далеч по-китна от някои от простотиите, които съм си нарисувал, но пък ето едно друго сравнение – татусите ми още не са ме напуснали.

– Един от братото има русалка на рамото, но ни е неудобно да му кажем, че не е много гот. Ти какво би го посъветвал?
– Да не се преструва, че има ретро-пиниз и че го кефи. Не го кефи. Русалка е. Сбъркал е. И когато осъзнае грешката – да ходи да я премахне в Derma Act, защото там имат най-добрите лазери. Или вариант две – да продължи надолу към ръкав от Дисни герои. Всъщност не звучи зле.

– А има ли възбуждащи татуси, защото почти всяка жена, която питаме казва, че нейният татус е възбуждащ, нищо, че пише нещо на китайски?
Мисля, че жена и възбуждащ татус са несъвместими. Разбира се, приемам аз да съм смотан и нищо да не разбирам (спокойно, Пенке, твоят татус е изключение, нали), но така виждам нещата – красотата на жената се корени в илюзията за нейната неземност. Ще го обясня. Филтрите, брато? Гримът? Боите за коса, лакирането на ноктите? Всичко това е с цел да изглеждат, сякаш са недокоснати от живота, сякаш са неземни. Това дали е защото подсъзнателно сме им дали тези роли преди хиляди години, или защото просто тайно в нас, всички виждаме жените като божества – не знам. Но откакто свят светува, целта на жената е била да изглежда като фея, минимум. При мъжете е обратно още от време оно – белези, татуси, косми. Колкото по-отъркан в калта, толкова по-секси. Та, никой не може да ме убеди, че това, че си е лепнала под лявата гърда цитат на френски с правописни грешки, би трябвало да ме изкефи, защото било много мръснишко. Мръсно – да, мръснишко – не знам. Но… това съм аз. Има хора и хора.

– А отблъскващи? Да съблечеш нетърпеливо някоя яка Цецка и точно преди…да видиш плетеница на кръста й например? Може ли гаден татус на жена да те откаже да спиш с нея?
– Ехехе. Да не стигаме до крайности. Чак да ме откаже да спя с нея (приемаме, че преди да видя татуса, съм бил твърдо решен) – не. Но както казах по-горе – всички женски татуси са грозни за мен.

– Ти какво не би си татуирал никога? Ама честно…
– Цитат. Мисля, че това е върха на лошия вкус – текст върху тялото. Или портрет. Реализмът в рисунките няма място върху кожа, ако търсиш естетика. Не всеки цели естетика, разбира се.

Обмислял ли си да премахнеш някой от твоите татуси?
– Само тези, които не съм правил при Smokov Tattoo. Които са малко, но ме дразнят. От татуист до татуист има огромна разлика. Като от лазер за премахване до лазер за премахване.

–  Сигурно знаеш, че феновете на фолк звездите си татуират техните ликове, Борис Дали грее върху гърба на една Цецка. Ти ще се зарадваш ли ако твоя фенка си татуира името или или пък лика ти по нялото …и имаш ли предпочитания на кое място да те увековечат?
– Вече имам цитати от стихове върху няколко кифли и батки. Признание, че съм се издънил в това да повдигна духа на страната. Но знаейки, че тази битка е изгубена, с удоволствие бих заръчал а си татуират „Папи прави парти“ на кръста. Звучи ми като перфектната татуировка за премахване.

Ако ти имаш кофти татус, който си решил да премахнеш, то Derma-Act e мястото, където могат да го направят с най-модерната апаратура.

Кефи ли те?

Фермер предлага на самотните хора да прегръщат овцете му

Кютек в окръжната впечатли Sky Sports (ВИДЕО)