in

Още българи, заслужаващи номинация за “Оскар”

България е в еуфория, брато. Имаме първа българска номинация за “Оскар”. Две години, след като на сцената стъпи Димитър Маринов, участвал във филма “Зелената книга”, сега Мария Бакалова е в категорията поддържаща женска роля. Стискаме палци за триумф.

И все пак имаме забележка към организаторите от Холивуд. Бакалова далеч не е единствената, заслуваща номинация. Имаме и други достойни за тази цел българи. Тук сме, за да се аргументираме.

Проф. Кантарджиев

Тодор Кантарджиев вече година се бори за тази номинация. Може би хората от Щатите не са гледали нашите си брифинги, но сме убедени, че професорът има всички предпоставки да грабне статуетката в категория поддържаща мъжка роля.

Цветан Цветанов

Изключителен актьор и майстор на реториката, брато. Страшно много ни кефи как е позабравил онази история с апартаментите, каза тогава, че няма кой да го накаже. Последва уволнение от партията и дело, по което не е виновен. Но този човек заслужава наградата “Оскар” за главна мъжка роля, за поддържаща роля и за адаптиран сценарий.

Емил Костадинов

Тихичко, кротичко, без да привлича много внимание, играейки го умряла лисица, бате Емо Костадинов ще си се кандидатира за президент на БФС. Той сега е Вице във футболната ни централа, ама какво точно работи, дори и той самият не знае. След оставката на Боби Михайлов, Емо си остана на работа, въпреки многобройните майтапи по негов адрес, че спи по цял ден и толкоз. Костадинов ще се промъкне като кандидат шеф на БФС като между френски защитници и ще бъде пълен смях, ако го изберат. Той обаче си играе ролята на ни лук ял, ни Джони не мирисал, та нищо чудно и да го изберат. Ако стане, то “Оскар” трябва да има за целия ни български футбол.

Асен Блатечки

Единствен от всички наши предложения, който е актьор, но пък какъв. Блатечки може да изиграе безпроблемно Жокера. Не се притеснява и да дава съвети на Хоакин Финикс – този вял актьор, незаслужаващ да играе и в “София – ден и нощ”. Може да бъде всеки, само Холивуд трябва да му се обади. Но явно там предпочитат трета ръка нископлатени актьорчета.

Валери Божинов

Перфеееееектен, феноменалееееен. Божинакис може да играе италиански мафиот, сръбски бандит или български бивш футболист. Английският му е на топ ниво, италианският му е като майчин. Проблемът му е с българския, но в Холивуд не държат на него. Божинов отдавна вече се ориентира към видеосъдържание в профилите си. Наясно е, че кариерата му е терена е към приключване. Няма проблем да вземе поддържаща роля в някой филм. Но и без него може да бъде номиниран за престижната статуетка предвид редицата му култови лайфове.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

“Том и Джери” е най-гледаният филм у нас в кината

Фермер предлага на самотните хора да прегръщат овцете му