in

Играем картони в Англия и голове в Италия

Уикендът носи своите възможности да си опитаме късмета с футболните прогнози, брато. Предният път бяхме безупречни, сега сме наясно, че късметът рано или късно обръща гръб. И все пак имаме три предложения за теб, ако и ти като нас следиш коефициентите, но разумно!

“Манчестър Юнайтед” – “Уест Хям”

Втория приема петия в класирането, брато. Тук или ще има много голове или топката ще вика “ох”. Очакваме да е второ, но все пак ще играем на сигурно. В последните 7 мача на “Юнайтед” картоните са над 4,5, а на “чуковете” в 8 от последните 10 срещи тази ставка е постигната. Коефициентът е добър, така че смело!
Прогноза: Над 2,5 картона
Коефициент: 1.75

Арсенал – Тотнъм

Голямото дерби на Лондон, брато. И двата отбора не ни впечатляват с играта си, но пък мениджърският дуел ще е интересен. Мачът е труден за прогнозиране и не смеем да го пипаме на точен знак. Сърбят ни ръцете все пак да си опитаме късмета. Бихме пробвали две опции:
Гол/гол на 1.8, както и над 3.5 картона в срещата на 1.61. Ти си избери кое е по-логичното за теб.

“Болоня” – “Сампдория”

Тимът на Валентин Антов приема този на Клаудио Раниери. Ранен мач от Серия А, който има своята интрига. Големият въпрос е дали българинът ще играе. Ние се надяваме това да се случи. И не защото го подценяваме, а защото такава е прогнозата ни, но търсим голове, тъй като другата ни прогноза е по смела – единица.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент:1.66

Кефи ли те?

Съдия пишка в центъра на терена преди началото на мач

Понеделник е, черпим те с нещо различно