in

Тъпо: Хванаха крадец по ДНК върху вурст, отхапан при обир

Дори и да си крадец, брато, пак не е препоръчително да си глупав. Ако не вярваш, питай Хари и Марв от “Сам вкъщи”. И ако това е комедиен филм, то определено албанец може да потвърди, че и в реалния живот съществуват подобни истории.

Германската полиция съобщи, че е разкрила кражба с взлом отпреди девет години по ДНК, открита върху нахапано парче наденица на местопрестъплението. Тя съвпаднала с проба от мъж, задържан във Франция за друго престъпление. Тук мигаме на парцали и си представяме какво би ни казала родната полиция…Най-вероятно разследващият щеше да дояде вурста.

Униформените от западния германски град Швелм съобщиха, че заподозреният, 30-годишен албански гражданин, отхапал част от вурст, който бил в дома на жертвата по време на обира през март 2012 г.

Неотдавна следователите получили информация, че френската полиция е взела ДНК проба от мъж, заподозрян за престъпление, която съвпада с пробата от вурста.

Заподозреният все още е на свобода и според полицията в Швелм вероятно няма да се стигне до искане за екстрадиране, защото заподозреният ще избегне обвинение по взломната кражба поради изтекла давност.

Кефи ли те?

Хари Магуайър към Ицо Йовов: Така се пропуска, брато! (ВИДЕО)

Морската болест ти е гарантирана след това видео