in

“Всеки един в своята сфера може да бъде Златан”. Речта на Ибра

В събота вечерта Италия притаи дъх за финалния ден на Сан Ремо, брато. През последните дни във водещ на шоуто се превъплъти Златан Ибрахимович. Шведът обаче тепърва имаше какво да каже на публиката във заключителните мигове на 71-ото издание. Речта му бе силна!
“Всички познаваха Златан преди този Фестивал. Златан дойде тук, защото обича предизвикателствата, адреналина и обича да се развива. Когато приемеш предизвикателство, е все едно излизаш на терена. Можеш да спечелиш или да загубиш. Изиграл съм 945 мача и не съм спечелил всичките. Спечелил съм 11 трофея и не съм спечелил всички. Спечелил съм много купи и съм изпуснал някои. Аз съм Златан, когато печеля и когато губя.
Отбелязал съм повече от 500 гола, но съм и правел някои грешки. Някои дузпи не са се получавали както трябва, но провалът не е обратното на успеха. Той е част от успеха. Да не правиш нищо е най-големата грешка, която можеш да извършиш.
Ако Златан греши, можеш и ти да грешиш. Важното е всеки ден да правиш разликата с желание, посвещение, постоянство и концентрация. Организирах този Фестивал, за да ви кажа, че всеки един в своята сфера може да бъде Златан. Вие всички сте Златан и аз съм вас всички. Това не е моят Фестивал, Фестивалът на Амадеус, а вашият Фестивал, на цяла Италия. Благодаря ти, Италия, ти си моят втори дом”.

Кефи ли те?

“Тихи и добри” – Големият победител на Сан Ремо (ВИДЕО)

15 фрази, които всяка жена иска да чуе от мъжа до себе си