in ,

С кого още Криско да запише дует

На 3 март, брато, навръх големия национален празник на България, масово ще се слуша не химна на България, нито “Кой уши байряка”, а новата песен на Криско и Тони Стораро. Новината гръмна като черeшово топче и оглуши социалните мрежи. Приемаме го за провокация, каквото и да ни убеждаваш. Ок, оу райт, няма проблем, ние пък провокираме Криско да запише песен с тези изпълнители.

Володя Стоянов

Щом 3 март е на сърце на Криско, то нека следващата му песен е с Володя. И за да не чакаме до 3 март 2022 година, ще му подскажем, че може да е на някои от следващите национални празници (има и други), например на 6-и септември. Володя и Криско са добра комбинация, клипът ще е в механа, а Криско ще е с носия, за да бъде абсурдът пълен. И бомбонки ще носи, но това е друга тема. Песента ще е рап, но роденият в Петрич Войвода ще изкара припевите в типично свой стил.

Таркан

Вече за следващия 3 март бате Криско може да запише песен с Таркан – нещо за българо-турските отношения. Криско ще реди рими за битката край Шипка, а Таркан ще извива на турски. Клипът ще е на връх Шипка, разбира се.

Гарджока

Рязък завой, брато. Гарджока има нужда да изчисти името си, след като се замеси в шумен скандал. Открадна такси, гони се с полицаи, а накрая се оказа друсан до козирката. На Криско тези проблеми не са му чужди. От малък има досие, а в песните му често се пее за забранени вещества. Е, не тези с Галена, но по-предшните му си бяха такива. Редно е сега да подаде ръка на своя колега и да запишат хит. Предлагаме да е кавър на “Куките ме дебнат”, не е като да не е правил вече такива. Сещаме се за “Искам да бъда с теб”. Защо не още един?

Кефи ли те?

Мале, мале: Уникален гол от Серия Б на Италия (ВИДЕО)

Бивш футболист от Първа лига вкара уникален гол като на FIFA21 (ВИДЕО)