in

Събрахме 19,57 коефициент само с 3 двубоя, брато!

“Лудогорец” – ЦСКА

Лют мач, жалко че няма ставки за картони, брато. Очакваме много нерви, но малко голове. Нямаме търпение за изказването на Стойчо Стоилов след мача още от сега. Ако трябва да сме честни, мачът е троен. Домакините имат класни играчи и мъжете в черно, гостите – шанс да завържат първенството.

Прогноза: Под 2,5 гола и няма гол/гол
Коефициент: 2.25

ЦСКА 1948 – “Левски”

Вече знаеш – в родния елит има два отбора с едно име. Голяма боза, такова ни е нивото. Доскоро беше смешно, вече не е. И все пак второто ЦСКА сега домакинства на “Левски”. Мачът е на националния стадион, защото си нямат свой. Нито пък база, но искат да са в Първа лига. Мартин Камбуров обаче не издържа и си тръгна. Малко след това същото стори и директорът Кирил Котев. Явно там нещо не е наред. А в същото време коефициентът за “Левски” е близо 3. Явно и там нещо не е наред. Изобщо в българския футбол нищо не е наред, но сега говорим за прогноза. В търсене на висок коефициент и предвид явните проблеми в организацията на “червените”, решаваме, че рискът си струва.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.9

Уест Бромич – Брайтън

Да си дойдем на думата, най-накрая футболни отбори. Е, и тия са едни ботуши, но и тук сме привлечени от високите ставки. Домакините са тръгнали да изпадат, въпреки че взеха специалиста по оцеляване – чичо Сам Алардайс. И все пак резултатите не се подобриха особено. Това е един от последните шансове на “дроздовете”. Тук също действаме криминално, залагайки на домакините, но не защото са по-добри, а защото нямат друг избор. И все пак ще се застраховаме, възползвайки се от опция в сайта на bet365.

Прогноза: 1/равенство няма залог
Коефициент: 3

Кефи ли те?

59-годишна ботевградчанка открадна трактор

Мале, мале: Уникален гол от Серия Б на Италия (ВИДЕО)