Задава се як концерт в четири града у нас през месец май

Задава се як концерт в четири града у нас през месец май

Намираме се в локдаун, брато, но няма да е все така. Рано или късно ще си върнем стария начин на ежедневие, не бива да се отказваме и от социалния живот. Вече тръпнем да отидем на кино, театър, бар и някой друг концерт. И споменавайки музикални събития, едно такова се задава през пролетта. Българската супергрупа Intelligent Music Project за поредна година ще радва феновете на рок музиката. Нещо повече – планирано е и турне през месец май в най-големите родни градове – София, Пловдив, Варна и Бургас. Бирата е задължителна.

Голямата новина този път е, че заедно с едни от най-добрите български музиканти, на сцената ще се качат двама членове на легендарните Rainbow – Рони Ромеро, който е и настоящият вокалист на групата на Ричи Блекмор, както и Боби Рондинели – барбанистът, участвал в едни от най-емблематичните албуми на Rainbow и Black Sabbath. По тях Цецките са хвърляли стотици сутиенти през годините.

„Бил съм в България няколко пъти, обичам тази страна и нямам търпение скоро да се видя отново с всички фенове на рока там!“, коментира Рондинели по повод предстоящото турне.

„Вече много пъти съм излизал пред българската публика и много добре знам на какво е способна тя! Също така знам, че всички в момента са жадни за изкуство, за концерти, за музика на живо, така че с всички забележителни музиканти на сцената нямаме търпение да подарим на феновете едно незабравимо шоу!“, допълни основният вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро.

Другият специален гост на турнето на Intelligent Music Project ще бъде дългогодишният вокалист на световноизвестната група Asia Джон Пейн. Въпреки че участва в последните четири албума на супергрупата на д-р Милен Врабевски, Пейн за пръв път ще се качи на една сцена с българските музиканти:

„Бил съм в България само един път – през септември 2014-та, когато дойдох да запиша партиите си за първия албум на Intelligent Music Project, в който участвах. Прекарах повечето време в студиото, но успях да посетя и прекрасни ресторанти, в които опитах уникално българско вино! В България също така разбрах, че имам любима салата – шопската!

Концертната обиколка „The Creation Tour 2021″ ще бъде в подкрепа на новия албум на Intelligent Music Project „The Creation“. Създателят, продуцент, както и автор на музиката и текстовете на българската супергрупа д-р Милен Врабевски разказа повече за идеята, която стои зад турнето:

Заедно със световните звезди на сцената ще се качат Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Датите:

25 май 2021 – Пловдив – Зала „С.И.Л.А“
27 май 2021 – Варна – Летен театър
28 май 2021 – Бургас – Летен театър
30 май 2021 – София – Зала „Универсиада“

Билети може да закупите в мрежата на Eventim от ТУК!