in

Влюбените съобразяват интимния си живот с домашните си любимци

Домашните любимци неизменно присъстват в живота на своите стопани, брато. Как обаче собствениците гледат на това постоянно присъствие в определени ситуации? Проучване, направено във Великобритания по повод празника Свети Валентин показва, че голяма част от двойките съобразяват интимния си живот с питомците си – най-често кучета и котки, които ги “зяпат” в най-страстните моменти, пише в. “Дейли стар”.

Допитването, направено от производителите на продукти Itch за домашни любимци, показва, че две трети (67 процента) от британците променят позата си по време на полов акт заради косматите запячи. Десет процента от анкетираните признават, че по-рядко се отдават на интимност, откакто имат куче или котка.

Сред стопаните не липсват и такива, които не позволяват на питомците да застават на пътя на техните “нужди” – 10 процента отсичат, че ако са в настроение да палуват, изобщо не ги интересува дали домашният любимец също е в спалнята.

Анкетата показва и някои интересни резултати от другата “гледна точка”. Съдейки по тях, над 10 процента от кучетата и котките стоят в леглото, докато стопаните им правят любов. В резултат на това 28 процента от собствениците на домашни любимци се чувстват неловко.

Макар повечето питомци да не се впечатляват от креватните занимания на своите стопани, 15 процента от кучетата “плачат” за внимание, 12 процента се опитват да се включат в “играта” им, а 7 процента скачат отгоре им, мислейки, че се боричкат.
Стопани често разказват смешки за това как кучетата отмъкват “специалните играчки” на стопанките си или се опитват да се наместят между отдадените на интимност хора, докато котките ги гледат вторачено или си играят с краката им.

Проучването откроява и различията в поведението на домашните любимци, когато стопаните им се разгорещяват в спалнята. Котките е по-вероятно да им обърнат гръб и да си тръгнат (40 процента) или да стоят и да ги “зяпат” (28 процента), докато кучетата най-често заспиват (25 процента) или лаят по партньорите или партньорките на своите собственици.

Кефи ли те?

Най-лудите прогнози за Шампионска лига (ВИДЕО)

Рефер скочи на бой на футболист по време на мач (ВИДЕО)