in

Играем за скъп подарък за Цецка на тези 3 двубоя с общ коефициент 14

Метц – Страсбург

Един мач, който не бихме гледали, дори да ни плащат. Чак на такова мъчение не бихме желали да се подлагаме. Все пак вярваме в силите на домакините, които са на собствен терен. С тях е чистачката, масажистът е с тях, също чичо Весо Домакина, демек тоя, дето чертае наказателното. Бе всичко е на шест, щом си домакин. Гостите от Страсбург – един прекрасен град, в който сме били – са като селски отбор от област Перник, само че говорят на френски. Ако се сберем, ше ги бием и на пиене, и на бой, и на мач. Ма нема да се съберем, тва е истината.
Както и да е, Метц са в горната половина на таблицата. Във Франция вече е студено. Нашите радиатори са чугунени. Президент на САЩ вече е Байдън. Здравей, лято! Ше чакаме! Заради всички тези изброени аргументи, които немат връзка с мача, верваме, че Метц ще бият с 1 или 2 на нула. В Метц има нападатели с палавите фамилии Гей, Яде, Лея. Има и халфове – Майга, Чимбембе. Нема да казваме дали са цветнокожи, ти сам прецени.

Прогноза: 1
Коефициент: 3

“Левски” – “Монтана”

Родният шампионат се завръща, като срамна болест на футболна съпруга – с пълна сила. Редица трансфери и паметни контроли изиграха нашите отбори по време на зимната пауза. Очакваме интересен мач на “Герена”, където “Левски” ще вдига глава срещу “Монтана”. Коефициентите за двубоя са интригуващи, като ние ще играем уж на сигурно.

Прогноза: “Левски” бие и няма гол/гол
Коефициент: 2.60

Уест Хем – Шефилд Юнайтед

Този двубой си има своята история. През 2007 година “чуковете” се спасиха за сметка на “остриетата”, но не и без помощта на Карлос Тевес. Начинът, по който бе осъществен трансферът на аржентинеца, разбуни духовете, но в крайна сметка нямаше връщане назад. Сега, 14 години по-късно, гостите отново са замесени в битката за оцеляването. Двубоят е непредвидим, въпреки изявения фаворит в лицето на “Уест Хем”. Пипаме с ръкавици и залагаме на друга опция.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.8

Кефи ли те?

ВИДЕО: Бясна майка тръшва на земята мъж, надничал в спалнята на дъщеря й

5 години без Трифон Иванов