in

Къде да я заведеш за 14 февруари? Даваме нестандартни идеи, брато!

Свети Валентин чука на вратата, а идеята ти е и ти да правиш същото, но с твоята Цецка. Този път 14 февруари ще е много по-различен от останалите. Причината – заради пандемията няма как да я заведеш на ресторант, бар или дискотека. Едно ниво по-малко, ако питаш нас.

И точно тук е тънката подробност, защото сега трябва да проявиш фантазия и изобретателност, за да я изненадаш. Идеите ти са сведени до санитарния минимум, а вече си купил презервативи и не искаш тия 3 лева да ходят зян. Споко, имаме нещо предвид, дано ти допадне.

Чок-чок на плажа

Всеки може да прави секс на плажа през лятото, брато. Покажи й, че си куче вълча порода – заведи я на морето, където сега няма кой да ви безпокои. Направи пикник, ако не ви отнесе вятърът и после шансовете да запишеш успех се увеличават. Ако морето не ти е по джоба, не се притеснявай – язовири колкото искаш. Както вече казахме, всеки може да джвака Цецка на брега на морето лятото, ти си гърмян заек – натисни я на Кътина между папурите.

На дрифт в Пловдив

Като чуеш Пловдив, винаги си представяш стария град, който те връща в една отминала епоха, брато. Към днешна дата обаче вторият по големина град в Българие е синоним на дрифт гонки с чипосани коли със съмнителни годишни технически прегледи. Заведи Цецка си на Гребната база под Тепето. Нека да й замерише на гума и бензин. Кажи й, че това е последният тренд, защото, ако иска да е модерна, трябва да пробва от всичко, включително и отзад. Шегуваме се за последното, ясно е, че именно там ти е дала първо.

На участие на бат Милко

Сигурни сме, че на 14 февруари ще се проведат много нелегални партита, брато. Все пак е и Трифон Зарезан. Не ни разбирай погрешно, ние не сме против тях, дори напротив. Кърка ни се като на разгонен хипопотам, но никой не ни кани. Почти сме сигурни, че бат Милко Калайджиев има нещо предвид за 14 февруари. Даже не е изключено и от родната полиция да му подслушват телефона или да са му сложили проследяващо устройство. Знаем ли… Ако разбереш къде ще се пуска “Жено, къде те намерих такава…”, то това е твоето място. Ще й се издигнеш в очите високо.

У дома на DJ Damyan и прасе

Няколко наши читатели в инстаграм ни светнаха, че на 14 февруари ще водят половинките си на прасе в Северозападна България. Това ние одобряваме на 200%, защото си е класа. Важното е на тоя студ да има и винско, а за фон може да си пуснете DJ Damyan. И е твоя!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

В колата

Не ни е топ предложение, обаче си става. Музика има, топло има, шси земете 2 дюнера и ще изпотите джамовете от чеснови целувки. Кое ни кефи ли? Липсата на голем бюджет. Липсата на други хора, дори виртуални такива. Опънете седалките, гледайте един филм и като стане 12 часа внимавайте да не бутнете ръчната, че ше паднете от високото на Витоша чак на кръговото за Драгалевци. Трее се внимава, трее се движиш с финес. Тва е кола, не селска талига.

В мазето

Идеално. Има буркани от вашите – кисели краставички, сладко от дюли, домати за готвене, кво ли не. Перфектни мезета за всяко едно питие. Бъди груб, отваряй капачките със зъби. Ти го можеш, брато. За кво си тренирал 2 седмици миналата година? За кво? Видя, че не направи плочки, но силата си остана. Силата е скрита в теб. Махай капачките със зъби и ще впечатлиш мацката. Най-добре е да си бил културен преди тва с нея, да сте новосформирана двойка, да сте говорили за книги и изведнъж от джендър ставаш лешникотрошачката. Бурканоотварачката. Сеш се? Напъвай здраво и да не ти пука. Покажи кой си и ако те обикне, ще си щастлив. То не мое се прайш цел живот на друг.

Кефи ли те?

54-годишна открадна две машинки за подстригване от хипермаркет в Ботевград

ВИДЕО: Рита Ора пусна видеото си от България