in

Игра на тронове” става анимационен сериал

Любимият на милиони сериал “Игра на тронове” може изненадващо да поеме в нова посока, брато. Според “Холивуд рипортър”, който четем сутринта от двете нули, фентъзито е на път да направи остър завой и  да бъде разширен с анимационна поредица. Такива поне са плановете на стрийминг услугата HBO Maх.

За целта от компанията вече водят срещи с автори за евентуално създаване на анимационен драматичен сериал за възрастни. Иначе “Игра на тронове” е по романите на Джордж Р.Р. Мартин и се превърна в глобален феномен. Спечели 12 награди “Еми”, включително и за най-добър драматичен сериал.

Поредицата по HBO завърши през 2019 г. Ръководството на компанията работи върху създаване на нови програми по франчайза, като се конкурира с “Уолт Дисни Ко”, “Нетфликс” и други платформи за привличане на зрители.

HBO в момента работи върху сериала “Домът на дракона” (“House of the Dragon”), като действието се развива 300 години преди събитията в “Игра на тронове”. Очаква се поредицата да започне да се излъчва догодина.

Кефи ли те?

Сандърс набра $1.8 млн. за благотворителност от меме снимката си

Забранено за вегани: Телешки бут на яма (ВИДЕО)