in

Жена наръга мъжа си заради голи снимки в телефона му, оказаха се нейни

Любовта може да е адски болезнена, брато. Лов хъртс, както се пее в една велика песен на Назарет. Жена в Мексико беше толкова заслепена от ревност, че не можа да разпознае собственото си голо тяло, преди да прибегне до насилие, съобщиха властите, а след това и медиите.

Разгневената съпруга сега е изправена пред Темида по обвинение, че е намушкала мъжа си, след като е намерила снимки, на които той прави секс с много по-млада и стройна жена. Да, ама не. Оказа се, че предполагаемата „любовница“ е самата тя, снимана няколко години по-рано. Леонора, както я наричат медиите в Мехико, попадна на въпросните изображения на мобилния телефон на жертвата и реши, че това трябва да бъде наказано…с кухненски нож. Инцидентът се разирал в общия им дом в Каджеме.

Според полицейския протокол, цитиран и от мексиканския вестник La Prensa, който признаваме, че не сме чели, жената е грабнала оръжието в пристъп на ярост и го наръга няколко пъти, без да му даде шанс да се обясни. В крайна сметка братото оцеля, эа да й обясни, че снимките са от времето, когато още били само гаджета. Сега страстната мексиканка лежи в ареста по обвинение в домашно насилие.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Решено е: Ибра ще набие Лукаку в директен бой

Валери Симеонов показа среден пръст на протестиращите (ВИДЕО)