in

Беър Грилс пуска нова биография, но дали ще сподели за акта в България?

Само Беър Грилс може да се конкурира с Иво Сиромахов по написани книги, брато. Иво обаче води, сигурни сме и се радваме, че поне в една дисциплина бием англичаните. Споменавайки за пътешественика, той обяви, че е в процес на написване на нова книга. Тя ще бъде биографична и ще бъде продължение на “Кал, пот и сълзи”, която сме чели и без майтап те уверяваме, че няма да сгрешиш, ако я прочетеш. Беър има силна история, а медийният му образ сякаш леко омаловажава успехите му в иначе не лекия живот.

Сега британецът призна, че въпреки първата си биографична книга, чувства, че има още какво да разкаже. Продължението ще излезе на 14 октомври 2021 година, озаглавено “Не се предавай”. Силно се надяваме, че в него ще бъде отделена част за България. Все пак през 2019 година той бе у нас, а ние не пропуснахме да му пишем акт за изядени жаби, щото нали всички закони си ги спазваме и държим на реда и дисциплината. Същото правим и за строене на подпорни стени на морето, разрушаване на дюни и строежи във вододайна зона. Абе, мани.

„Автобиографията „Не се предевай“….завършена. Поради много причини да направя продължение на „Кал, пот и сълзи“. Тази книга бе 15 седмици №1 в списъка за бестсебъри на „Sunday Times“ и бяха продадени над милион копия само във Великобритания, така че почувствах, че не мога да гоня това. Но този страх ми подсказа, че някои истории трябва да бъдат разказани. Тези са моите. От „Оцеляване на предела“ до „В дивата пустош“, зад сцените на приключенията с президента Обама и министър председателя Моди, през корпуса на кралските морски пехотинци и скаутите и още толкова много. А що се отнася до заглавието, то се подразбира”, казва Грилс, цитиран и от сайта Nadvecher.bg.

Ако си фен на качествената литература и обичаш да четеш материали по темата, то и ние те каним в Nadvecher.bg, където освен форум, ще намериш и редица актуални статии и интервюта.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nadvecher.bg (@nadvecher.bg)

Кефи ли те?

Детска градина калява децата с леден душ на открито

Опитът за бой между Лукаку и Ибрахимович (ВИДЕО)