in

Последният сезон на сериала “Money Heist” може да излезе на части в две поредни години

Последният сезон на сериала “Money Heist” може да излезе на части в две поредни години

“Money Heist” е най-доброто сред “Игра на тронове” и има много фенове в България. Испанският сериал на “Netflix” пожъна успех със заснетите четири сезона.

За какво се разправя? Ръководени от тайнствен “Професор”, осем обирджии нападат “Хартиената къща” (Casa de papel), Кралския монетен двор на Испания в Мадрид. Целта им е да отпечатат 2,4 млрд. евро за 11 дни, без да пролеят и капка кръв и десетина години след финансовата криза и нейния кортеж от сурови икономии, да си отмъстят за населението, превърнато в пълен глупак.

От “Netflix” вече потвърдиха, че пети сезон ще бъде последен, като почти сигурно действието ще се развие в нови 10 серии. Снимките обаче бяха засегнати от КОВИД-19 и епизодите ще се забавят. Очаква се феновете на “Money Heist” да гледат последните серии във втората половина на 2021-ва година. Вече обаче се говори и за възможност, пети сезон да бъде излъчен на две части – едната през тази година, другата – през следващата. Тази версия обаче все още не е потвърдена.

“Година и половина работихме по сценария, за да може финалът да е невероятен – каза Алекс Пина, създателят на сериала. – Ще има ситуации, които да са необратими за много герои. Развръзката ще достигне най-екстремните си и луди нива в най-епичният и вълнуващ сезон, обещавам”.

Кефи ли те?

Велико! Възпяха гуситата в БГ рап песен (ВИДЕО)

Alex P те черпи с нова песен (ВИДЕО)