in

Задава се протест “Марш към свободата”

Задава се протест, брато! На хората им писна и вече ги разбираме. Тези, които не знаят, трябва да са наясно, че персоналът от ресторантьорския бизнес трябваше да получат помощи от държавата. Скромните 24 лева на ден обаче се оказаха “фалшива новина”, оставяйки ги без пари по празниците.

Сега Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) излизат на национален протест под мотото “Марш на свободата” на 27 януари. Те призовават всички бизнеси, засегнати от заповедите за забрана за работа, да ги подкрепят.

“Отново сме изправени до стената, след като месеци наред бяхме заблуждавани с подвеждаща информация. Ние оставаме единственият затворен бизнес на фона на тълпите в други сектори от търговията, които не са от първа необходимост”, пишат от БАЗ и СЗБ.

Според тях неправилното управление на пандемията и държавата е отнело правото им на труд и препитание и добавят, че се наблюдава постоянно затваряне, а не временно.

“Цената на затварянето доведе до фалити, разорени семейства и повече болни хора, защото здравеопазването в България е платено”, пишат от сдружението и асоциацията.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Най-мразената Цецка (СНИМКИ)

50 нюанса: Учителка в Медицинския смуче мъжки пръсти в онлайн час (ВИДЕО)