in

Плащат по 10 бона, за да пробваш пантофи

Криза е, брато, трябва да се изкарват пари, но въпросът е откъде? Имаме нещо за теб, но трябва да знаеш, че тази професия е опасна и попада в първа категория. Фирма във Великобритания търси хора, които да тестват пантофи. Одобрените кандидати ще имат радица облаги, най-силната от които е, че ще се сдобият безплатно с чифтове чехли. Ще питаш за пари, знаем – наетите хора ще получат по 333 британски лири месечно, което прави малко под 4000 паунда годишно или над 10 бона в лева. Не е зле.

Сега ще питаш и коя е фирмата, нали? Е, това е”Бедрумс атлетикс”.  Именно те стоят зад нетрадиционната обява, от която ще изберат двама късметлии – мъж и жена, може и да не се познават. Техните крачета ще тестват пантофи, но трябва да знаеш, че може да се наложи да се пишат рецензии, а в това число и за хавлии, възглавници и кърпи за баня. От одобрените кандидати ще се изисква да споделят мнението си за артикулите, преди да бъдат пуснати на пазара. Те ще трябва да носят пантофите 12 часа на ден в два дни от месеца в продължение на една година.

Кандидатите трябва да изпратят на сайта на фирмата мотивационно писмо, в което да бъде изтъкнато защо считате, че именно вие сте идеалният изпробвач. Заявки ще се приемат до края на февруари, а одобрените ще станат известни през март.

АКО ПРЕЦЕНИШ, ЧЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ЧИТАВИ И ЗАСЛУЖАВАМЕ ПОДКРЕПА, МОЖЕШ ДА НИ ПОДКРЕПИШ ТУК!

Кефи ли те?

Поставиха рекорд в Гинес за най-много лицеви опори на четири пръста

14-годишен е новият феномен на FIFA 21! Записа 390 поредни победи в Weekend League