in

Провокация от Derma-Act – трябва ли да бъдат табу естетичните процедури?

Новото видео на Derma-Act говори от първо лице, за да даде увереност на тези, които са решили да се подложат на естетични процедури. Реализирано е по случай 4 години от създаването на клиниката, но обявява много по-голяма новина – старта на новата клиника Derma-Act Infinity. От музиката и гласа кожата ни настръхва, а камерата ни поставя в една артистично-сюрреалистична обстановка. Посланието на клипа е свързано с контрола, който всеки от нас би трябвало да има над собствения си живот. И с бунта към онези, които се опитват да ни го отнемат със своите предразсъдъци.

Основната цел на това послание е ясна – да посочи табутата, свързани с естетичните процедури. И да направи първата крачка към тяхното премахване.

В новата клиника Derma-Act Infinity на ул. „Папрат“ 6В пациентите ще могат да се запишат за нови услуги, с които Derma-Act разширява своето портфолио. За много от тези процедури досега пациентите от България често прибягваха до пътувания до Турция или Гърция, за да ги направят там. От екипа на Derma-Act са категорични, че това вече не е нужно, защото качеството на тези услуги може да се достигне и в България. В клиниката се предвиждат чести гостувания на международни експерти, а част от доказаните професионалисти от Derma-Act ще приемат часове и в новата клиника на „Папрат“ 6B.

Сред услугите, за които вече може да си запишете час, са:

TempSure® Envi – безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. Работи, като доставя радиочестотни вълни, внимателно повишава температурата на кожата, така че топлината да задейства естествена реакция на организма, за да произведе нов колаген. TempSure® е лидер в процедурите с радиочестотна енергия за области като корем, ръце и бедра, както и срещу борбата с целулита.

Morpheus8 – противостарееща терапия за частично третиране на кожата, насочено към по-дълбоките ѝ слоеве. Фракционираната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инвазивна, използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента.

Dermalinfusion – процедура за подмладяване на кожата с одобрена от FDA технология, интегрираща три метода за лечение на кожата. С това 3в1 лечение на кожата тя се ексфолира, почиства се дълбоко от външни замърсители и мъртви клетки и се инфузира с богат на полезни вещества серум, съобразен с нейните конкретни нужди.

Сред новите услуги в клиниката са също трансплантация на коса и пластична хирургия.

Ето видеото, с което Derma-Act представи втората си клиника:

Адрес и работно време на Derma-Act Infinity:
София, ул. “Папрат” 6В | Понеделник – събота: 10:00 – 19:00
Телефон:
088 974 1417

Кефи ли те?

ВИДЕО: Уникално! Погали ухото с пиано кавър на “Nothing Else Matters”

Играчите на шестодивизионния “Чорли” пеят Адел след бой над “Дарби” (ВИДЕО)