in ,

ВИДЕО: Бербатов напомни за два брутални гола – негов и на Христо Стоичков

Фенове сме на качествения футбол, брато. Кефим се, когато има майсторски изпълнения. Не футболни клишета като “Ше пазим резултата” или победи с по 1-2 на 0. Тъпо. Футболът стана само пари. Вече не е и за феновете, щото фенове не ходят на срещите заради пандемията. У нас не ходят заради качеството, но тва е друга тема.

Футболът се превърна в балет, тва е истината. Некви напудрени, начервени и обезкосмени типчета чупят стойки и взимат милиони за нищо.

Ето защо супер много се изкефихме на един пост на Димитър Бербатов, който напомни за 2 брутални гола – негов с екипа на Байер Леверкузен и един на Христо Стоичков с екипа на Барселона.

Heeyyy, Hristo Stoitchkov just wanted to repost this, so the young Bulgarians can see how it was done back in the days and learn from the OBG – Original Bulgarian Gangsters 😁👊🏻🇧🇬 UEFA Champions League

Публикувахте от Dimitar Berbatov в Събота, 9 януари 2021 г.

Сега като го написахме тва, видяхме, че всъщност УЕФА са пуснали двата гола първо и са ги сравнили. Който и да е първоизточникът – няма значение. Важното е да има футбол. От оня истинския.

Кефи ли те?

Крадци сами се обадиха на полицията погрешка по време на обир

ВИДЕО: Уникално! Погали ухото с пиано кавър на “Nothing Else Matters”