in

Мъж летя 9000 км с British Airways, вързан за колесника

Гладът е по-силен от тока, брато, а бедността и отчаянието карат хората да правят безумни ходове, въпреки смъртната опасност. Пътник от Южна Африка оцеля, прелетявайки 9 000 км до Лондон, вързан за колесника при -60 С. Темба Кебека пътува от външната страна на British Airways нелегално. Внушителната история е със задна дата, но много по-късно 30-годишният мъж разказа за уникалното преживяване.

На 18 юни 2015 година в Йоханесбург Темба се връзва с електрически кабел около ръката за колесника. Пътува с неговия приятел Карлито Вейл, предприел същия безумен ход. Той обаче не оцелява. Пада малко преди кацане от 1500 м височина. Тялото му е намерено в климатик в блок в Ричмънд, на 10 километра от летище Хийтроу. Полетът продължава 11 часа, но Темба изпада в кома почти веднага заради липса на кислород. Нелегалният пътник е открит на летище Хийтроу. Той остава в кома 6 месеца.

Оттогава са изминали пет години и половина. Темба продължава да живее в Англия и вече смени името си на Джъстин, получи официален статут на бежанец и сега е в Ливърпул. Лекарите смятат, че мъжът е успял да оцелее поради факта, че температурата на замръзване го е държала в състояние, при което жизненоважните органи работят в „режим на готовност“, използвайки по-малко кислород.

В света са регистрирани 109 опита за преодоляване на разстояния със самолет без билет, прилепнал към него отвън. За съжаление само 24 бежанци успяха да оцелеят.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Салма Хайек преби със снимка по бански

Житейските правила на Бил Гейтс