in

Първи прогнози за 2021 г.: Гоним 10 коефициет, но и с едно наум

Нова година, нов късмет, брато. Хвърляме се дълбоко с първите прогнози. Мачове има, въпреки че още не сме изтрезнели напълно, но това не е наш проблем. Да си пожелаем по-успешни прогнози, а и фишове през 2021 година.

Тотнъм – Лийдс

Тотнъм играе силно у дома, поне до поражението от Лестър с 0:2, прекъснало серия от шест поредни победи. Сега “шпорите” имат ново трудно изпитание, тъй като Лийдс не е характерен новак и вече лети високо след дългоочакваното завръщане във Висшата лига. Тимът на Марсело Биелса вкара 13 гола в последните 4 мача, докато този на Жозе Моуриньо действа малко по-практично. Когато говорим за тактика на Специалния, винаги ни изниква дефанзивна игра, но сега очакваме да е малко по-различно. Това което не ни допада е твърде ниският и рискован коефициент за гол/гол. И все пак именно в тази опция намираме най-много логиката.

Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.44

Бърнли – Фулъм

Тук резко променяме логиката си и търсим под 2.5 гола. Два тима, замесени в битката за оцеляване, които обаче напоследък подобриха значителното играта си и взеха някои много важни точки. В първия мач от неделния ден предвиждаме надлъгване и изчакване на съперника да допусне грешка. За любителните на високите ставки подсказваме прогноза под 2.5 гола и победа на Бърнли при 4.33 или само под 2.5 гола при ставка 1.66.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 1.66

Челси – Манчестър Сити

Домакините са в неприятна серия, а Франк Лампард вече не е много сигурен, че още дълго ще има работа. Е, сега идва идеалният съперник да си върне самочувствието. Манчестър Сити идва в Лондон без петима играчи, заболели от КОВИД-19. Сред тях са Габриел Жесус и Кайл Уокър. Не е само това причината, но нещо ни подсказва, че “сините” имат всички шансове да се върнат отново към по-добрите резултати. Все пак се застраховаме с прогнозата.
Прогноза: Челси, равен няма залог
Коеф: 2.1

Парма – Торино

Да ни пита човек защо гледаме толкова криминален мач, но ни сърбят ръцете да го играем. Спада в графа “тройни”, тъй като и Парма, и Торино са замесени в битката за изпадане. Не са печелили от ноември насам и най-логичното е да се търсят малко голове, защо не и хикс. Ние обаче имаме нещо друго предвид.

Прогноза: Парма, равенство няма залог
Коеф: 2

Кефи ли те?

Най-добрите филми за 2020 година (ВИДЕО)

Видя ли този гол, брато? (ВИДЕО)