in

Весела Коледа, братоци и Цецки!

Коледа като никоя друга, брато. В година, каквато не си и очаквал. Иска ни се все пак да останем позитивни, затова ще гаврътнем едно червено вино на екс и ще наплюнчим перото. Празници са все пак. Доброто настроение е като пиратките в Люлин на Бъдни вечер – задължително. В дни като тези е хубаво да си кажем някоя друга блага дума, да си пожелаем добро посрещане на Коледа, а и Нова година.

Пожелаваме ти да не чакаш края на годината, за да се чуеш и видиш с най-близките си приятели и роднини. Предната година ти написахме това, сега се изненадваме колко мъдри сме били. От алкохола е, да знаеш. Факт е обаче, че цял живот преследваме успехи, повишение, нова кола, нов телефон, нови маратонки, ново гадже, а това ни прави по-разсеяни за важните неща. Бъди честен първо към себе си и след това към хората около теб. Извини се на онези, които заслужават и вдигни на някой, който те е наранил. Случва се, важното е да осъзнаем грешката. Е, пак го избихме на чувства.

В година като тази най-важно е здравето, затова, брато, когато баба ти ти подари тирлици, не се цупи, а ги слагай на краката, за да те пазят. Греяното вино върши също работа, но не боцка на петата. Бъди добър човек, защото са на изчерпване. Дръж на думата си, на пиене и на секс. Последното си е трудно, но след третото хуц-хуц се задобрява. Ние сме на второто. Не за годината, а през годините. Весела Коледа, братоци и Цецки! Намирайте повод всеки ден да се усмихвате всеки ден. Гони КОВИД, негативни хора и лошо настроение.

Кефи ли те?

ВИП писма на родните звезди до Дядо Коледа

Топ вайръл видеа на 2020 г.