in ,

Идеи: Топ 5 подаръка за Коледа

Всяка година се чудиш кво да подариш на близките, на твоята, на приятелите. Така е, знаем как се чувстваш. Парите са ограничени, както е ограничено и мисленето, така че сме тук, за да помогнем. Знаеш, че имаме мнгоо свежи идеи, така е и тоя път, нема те разочароваме.

Ти само отваряй сайта Brato.bg сутрин, обед и вечер, за да си в час с всичко.

Ето нашите идеи за малко по-различни подаръци тази Коледа:

1. Трипче 

В момента цените на всякакви екскурзии са мега евтини. Влизаш в сайтовете за колективно пазаруване и избираш някаква оферта. Най-тънко ще минеш за Турция, Македония, Гърция. Пътувай, брато. Планирай лятото още от сега. Спазвай мерките, пий ракия и се радвай на живота. Не се затваряй като мишок между 4 стени. Планирай топлите месеци, пръцкай под юрганчето и мечтай. Направи си план за посещение на места в Истанбул и Одрин. Ние сме ходили многократно. Или виж Солун, Атин, Корфу. Виж и северономакедонците кво предлагат – Охридското езеро е топ. Ако имаш повече пара, виж и други дестинации в Европа като например по-малки немски градове, Австрия, Франция, има къде да идеш.

2.Мъжка брада и прическа

Знаем най-добрата бръснарница в София, брато. Това е The Barber Shop. Да, подстригването не е 10 лева като на село, но ще те направят чисто нов. Нема нищо общо с тъпите араби, които са били продавачи на дюнери, дошли са в България и вече са майстори. Айде бегай от тука! Купи ваучер за подстрижка и брада, подари го на баща си, на брат си. Ако си жена, направи същото за твоя убостник. В тая бръснарница бачкат качествено, най-добрата е в столицата, а може би и в страната.

3. Разкрасителна процедура

Не сме се изнежили, обаче сме впечатлени от качеството на работа в Derma-Act. Правят всякакви неща за жени, има и за мъже. Ако си Брато и имаш готина жена до себе си, бъди сигурен, че се поддържа с доста усилия. Жените са болни на тема поддръжка и красота. Покажи класа и й купи процедура в тази клиника. Ако си жена, вземи на твоя например премахване на татус. Ето тук са процедурите, разгледай подробно.

4. Мурсалски чай

Звучи безумно, но в това време трябва да се пазим от простуда, настинки, вируси. Мурсалският чай е една от най-полезните български билки. Освен това е доказано, че вдига самолета, а предвид настаналия локдаун, това си е бая важно. И ако си мислиш, че е несериозно да подаряваш чай, ще кажем че килото върви между 60 и 90 лева. Но пък е нещо, с което ще те запомнят. Имаме и човек, който продава.

5. Дрегер

Посланието е ясно! Идеята е да не се прекали с алкохола по празниците или пък ако се прекали, поне да знаеш с колко. Дрегерът може да бъде оставен в жабката на колата, за да може твоят авер да се тества всеки път, когато реши да движи на градус. И още нещо – на един авер му подариха преди време дрегер и всеки път, когато се съберем на запой, тестваме кой ще духне най-много промили. Победителят, разбира се, казва “наздраве” и продължаваме напред – неуверено, но смело, като Кобрата след нокдаун.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Папа Франциск “лайква” разголени снимки в Инстаграм

Къде да празнуваме в условията на коронавирус? (подкастът “От 0 до 1”)