in

Даваме четири прогнози с общ коефициент 15

Евертън – Арсенал

Като цяло Арсенал няюат сигурно гостуване, откакто треньор на тима бе Арсен Венгер. Домакините показват стабилност от началото на сезона, но са от отборите, които винаги са ни дънели фишовете. Заради това ще обърнем внимание на головете – Арсенал нямат “чиста мрежа” вече 6 мача. Именно заради това Евертън ще се опита да удължи кошмарите за гостите, които са в ужасна серия.
Прогноза: гол/гол и над 2,5 гола
Коефициент: 2,10

Лудогорец – Ботев Пловдив

Със затаен дъх ще гледаме дербито в Разград, където очакваме неочакваното. Макар че има много гладни съдии и ни е ясно кво треа да стане. Виждаме обаче възможност да бъдат съборени много пари от чуждите сайтове за залози – ако ние сме футболисти на двата отбора, бихме се разбрали да си пуснем по един гол на голям коефициент, пък каквото сабя покаже после. Мислим си, че това ще стане още през първото полувреме. Що не? Кой ше каже не? Аре па да видим! Прогноза: гол/ гол
Коефициент: 2.75

Юнайтед – Лийдс

Победа за домакините ще ги затвърди сред водещите отбори. Тимът на Оле Гунар Солскяер е и с мач по-малко, който ако бъде спечелен, ще ги приближи на 2 точки от върха. Това е при много условности. Факт е, че “червените дяволи” допускат и много, а Лийдс умее да бележи. В Англия предричат голово шоу, ние – също.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коеф: 1.5

Сампдория – Кротоне

Домакините лакатушат в последно време, но преди дни биха Верона и ще влязат в мача с повече самочувствие. Гостите пък са основен фаворит за изпадане. И все пак умеят да крадат точки от по-добри от тях отбори. Този път ще им е трудно. “Самп” ще търси първа победа у дома след три поредни поражения.

Прогноза: 1
Коеф: 1.83

Кефи ли те?

До колко пари ще вземеш подарък на гаджето?

Играй онлайн “Сам вкъщи” на компютър, даваме линк