Спортните зали остават затворени до края на януари

Спортните зали остават затворени до края на януари

Псуваме през зъби, брато. Не ни отива, отива ни, все тая. Чувстваме се излъгани. И не, защото няма да можем да влезем отново в залата, а защото ни мислят за плиткоумни. Само преди дни премирерът Бойко Борисов се би в гърдите, че от 21 декември поетапно ще бъдат отваряни всички бизнеси. Случи ли се? Не, разбира се.

Ново 20 от последните часове! Сега ни обясниха, че до края на месец януари ще бъдат затворени кина, ресторанти, барове, дискотеки, спортни зали. Най-ни е яд за последното. Без спорт повече от 2 месеца не е добре. Навън ли да тичаме? На този мръсен въздух? Или вкъщи? Няма проблем, слушаме и изпълняваме, пък вие продължавайте да ни лъжете. Ние сме балами и ще го спозваме.

„Това са мерките, които предлагаме и считаме, че са консенсусни – обясни министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. – Вярваме, че тези мерки ще продължат да дават ефекта, който ние търсим. Не е достатъчно българите да са излекувани. Аз искам те да са здрави. Ако ме питате дали сме доволни от данните за заболеваемостта, отговорът ми е категорично не. Искам българските граждани да са здрави”.