in , ,

Wosh MC и Йоко отново водещи на 359 Hip-Hop Awards 2021

Деветите годишни хип-хоп награди ще се проведат на 4.02.21 в зала EFE на хотел Маринела, брато. Много скоро всички фенове вече ще могат да гласуват за своите фаворити и да се насладят на любимото си парти през февруари. И тази година водещи на най-голямото хип хоп събитие за годината ще са Wosh MC  и Yoko Paspalanova – Vasileva – Йоко от емблематичната група The Top Stoppers.

Независимо от трудната година за българската музикална сцена и аведения, отлагането на концерти и турнета, най-голямата българска медия за хип хоп култура 359hiphop.com отново ще подкрепи артистите и проектите от рап културата. На 4 февруари 2021 г. по традиция в зала Exhibition Forum Events – ЕФЕ на хотел Marinela Sofia ще се съберат всички диджеи, артисти, танцьори, фенове и приятели за най-мащабното хип хоп парти за годината. Сцена, музика, статуетки, много добро настроение с любимите ви артисти, ви обещават и организаторите.

Очаквайте на 20.12.20 и обявяването на номинираните в различните категории и начина на гласуване. Очаквайте скоро и цялата програма на най-голямото събитие за хип-хоп култура в България 359 Awards, както и кога и къде ще стартира продажбата на билети. Следете всичко за наградите на 359awards.com, 359HipHop 359hiphop.com. Тук може да си припомните и церемонията от миналогодишните 359 Hip Hop Awards.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Инстаграм модел иска секс само с ваксинирани срещу COVID-19

Вече знаем кога ще дават “Сам вкъщи” по родната телевизия