in

Събрахме 10 коефициент само от голове в Англия и Италия

Събираме общ коефициент от 10.08 от четири мача от Англия и Италия. Нямаме информация от Азия, ако това питаш. Това са си наши прогнози, така ги чувстваме. Не убеждаваме никого колко са сигурни. Просто си чешем езиците в сряда с надеждата да помогнем на някой, който се е запътил към пункта. О, забравихме, че вече няма такива.

Ливърпул – Тотнъм

Шампионът на Англия не е особено убедителен в последно време. Резултатите варират, а “червените” все по-трудно бележат. В последните 5 двубоя мърсисайдци само веднъж вкараха повече от веднъж. На свой ред “шпорите” играят умело в дербита като това, разчитайки на здрава защита, контраатака и нисък процент владеене на топката. Залагаме на логиката, а ти ни подсказва малко голове и в мач в стил “Жозе”.
Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 2.2

Фулъм – Брайтън

От всички мачове за кръга, ние избрахме точно този, за да търсим голове. Срещата изправя един срещу друг традиционно допускащия голове “Фулъм” срещу друг тим с проблемна защита – “Брайтън”. И двата отбора обаче умеят да бележат и са вкарали най-много спрямо конкурентите за изпадане към днешна дата.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.75

Ювентус – Аталанта

Един от гвоздеите на вечерта. Шампионът срещу хита на Италия. Два тима, които през миналия сезон бяха може би най-добрите. Едните спечелиха титлата по инерция, другия записаха серия от исторически постижения – 1/4-финал в Шампионска лига и сезонът с най-много отбелязани голове в клубната история. Сега и “бианконерите”, и “нерадзурите” са в подем след успешните битки в Европа. През уикенда “Аталанта” вкара 3 на “Фиорентина”, а “Юве” също толкова на “Дженоа”. Тимът на Пирло заби общо 3 пъти по 3 в последните 4 двубоя. Сега? Възможно е, но търсим и голове от ответната страна.
Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.66

Интер – Наполи

Още един мач от Апенините и още една възможност да потърсиш попадения. Ставаме нахални? Така е, както и алчни. Това са все лоши съветници, но нали уж следим първенството именно с тази цел, за да знаем какво да изберем, когато стигнем до момента с прогнозите и залозите.
Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.57

Кефи ли те?

16 мача по телевизията в сряда

Полицаи хванаха в нарушение Дядо Коледа