in

“Отмяната” с Никол Кидман и Хю Грант – тайните излизат наяве

Ако в студеното и мрачно време изпитваш затрудения с намирането на филм или сериал, с който да разпускаш по време на домашната изолация, то ние можем да ти помогнем в избора. Последните дни се отдадохме на “Отмяната”. Най-стериолното обобщение, което можем да направим, е продукция на HBO в жанра трилър. Дотук с баналните слова, в главните роли влизат холивудските динозаври Никол Кидман и Хю Грант. Дългогодишното семейство живее живота на мечтите си, а техният син учи в частно училище с годишна такса от 50 хил. долара. Е, много хубаво не е на хубаво.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Undoing (@undoinghbo)


Следва мистериозно убийство, а тайните излизат наяве и всичко се обръща с главата надолу. Перфектният живот вече не е перфектен, дори не е живот. Епизодите са само шест, а сезонът – един, което го прави перфектен мини сериал. Всяка серия ще те кара да заподозреш нов убиец и да уневиниш предходния заподозрян. Мислите ти ще търсят доказателства, издайнически знаци, но сериалът е направен така, че до последно да те държи в напрежение.

Оценката му е 7.6 в IMDb, но по наше мнение не отговаря на истината. Рейтингът в HBO e далеч по-висок – 4.7 от 5. Ние му писахме най-високата оценка. Разбира се, въпрос на вкус. Останалото е излишно да разкриваме. Доволни сме от играта на Грант, все пак ни е слабост, Кидман пък е заслепителна и на 53. Е, все пак беше женена за Том Круз.

Кефи ли те?

И повече са ни били от Кобрата, и повече сме се перчели и още от Туитър за мача

Жребият за 1/8-финалите в Шампионската лига: Меси срещу Неймар