in

Търсим картони в Мадрид, голове в Манчестър и 9 коефициент на “Армията”

Уулвърхямптън – Астън Вила

От онези тройни мачове, които обаче те карат да заложиш именно, защото те човърка как ще завършат. Гостите сетартираха впечатляващо, но впоследствие намалиха оборотите, докато “вълците” също са в средата на класирането, но това се приема като негативно за тях представяне. След като те объркахме с това сложно изречение, ще допълним, че очакваме интригуващ мач, в който вътрешното ни усещане е, че домакините ще бият. Ако мислиш, че “единицата” не е сигурна, може да я подсигуриш с опцията “равенство няма залог”, но коефициентът пада до 1.66.
Прогноза: 1
Коеф: 2.3

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид

Опцията, на която ще натиснем тук, няма да те изненада – картони. Брой ги сигурни на Рамос, Суарес, Коща. А има още 19 души на терена. Добре де, Коща е контузен, а и малко се изхвърлихме, но това е залогът, който бихме направили.
Прогноза: Над 5.5 картона
Коеф: 1.72

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити

Домакините са на приливи и отливи, а Сити започна да набира инерция. Тимът на Пеп Гуардиола няма загуби в последните 5 мача, докато Юнайтед няма чиста мрежа за същия брой срещи. На нас това ни стига да заложим следното:
Прогноза: Гол/Гол и над 2.5 гола
Ковфициент: 1.95

ЦСКА София – Ботев Враца

Следим мачовете на гостите от времето на Тодор Живков и можем да кажем, че имаме много сериозно видение за тях. Миналия път ги хванахме на гол/гол с Лудогорец. Този път Ботев отива в София. ЦСКА напляска Рома. Настроението при тях е приповдигнато. Щом биеш Рома, може да пиеш и Враца. Ама ще е по-трудно. Виждаме точен резултат 2 на 1.
Прогноза: точен резултат 2:1
Коефициент: 9.00

Кефи ли те?

Здрави закани между Кобрата и Джошуа на кантара (ВИДЕО)

Българите: Кобрата ще бие Джошуа