in

Търсим голове в Шампионска лига с общ коефициент 6.3

Задават се финалните битки в Шампионската лига, брато. Едни вече отпаднаха, други продължават да търсят място на елиминационната фаза. Ние? Нашата цел е да ни излезе фишът, но и да ти дадем ако не съвет, то поне прогнозите, които ги виждаме. Признаваме, че мачовете са криминални, затова успяхме да отсеем тези.

Лацио-Брюж

Домакините се нуждаят единствено да избегнат поражението, каквото до момента нямат. Една загуба обаче ги оставя извън местата за 1/8-финалите. Белгийците, които не са никак лоши, пък преследват единствено победата. Абе, оспорвано си е, няма две мнения. Затова очакваме голове. Търсим и двата да вкарат. По-смелите могат да опитат гол/гол и победа за “орлите”.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.66

Рен-Севиля

Не бихме отделили време да гледаме този двубой, но някак това ни подсказва да не очакваме и много попадения. Първият двубой бе спечелен от испанците с 1:0, прогнозата ни сега е сходна – ъндър.
Прогноза: под 2.5 гола
Коеф: 1.8

Мидтиланд-Ливърпул

Останахме изненадани от факта, че евентуален успех за гостите е оценен с коефициент 2. Очевидно “червените” идват с експериментален състав в Дания. Но пък дебютантът в турнира показа, че все още няма класата да се мери с големите. И за да не рискуваме напълно, бихме се застраховали с “равен няма залог”, където ставката не е голяма, но все пак ни сърбят ръцете да пробваме “двойката”.
Прогноза: 2 равенство няма залог
Коеф: 1.5

Интер-Шахтьор

Домакините гонят дивото. Вече се спасиха в Германия при победата над “Борусия” (Мьонхенгладбах) с 3:2. Сега успехът също е задължителен. Е, това важи и за украинците. Всичко сочи към голове, но да не се изхвърляме, че после ще се червим. И все пак търсим над 2.5 в Милано.
Прогноза: Над 2.5 гола
Коеф: 1.4

Кефи ли те?

Отворихме линиите за гласуване за кофти татуси

Eверест има нова височина, стана още по-висок